Hou ‘m in topconditie

Reparatie en onderhoud volgens de richtlijnen van de fabrikant

Véél langer plezier van je stalen ros

Van fanatiek gebruik in weer en wind is een fiets nog nooit beter geworden. Van lang stilstaan overigens ook niet, hoe goed je fiets ook in elkaar steekt. Regelmatig onderhoud door onze gediplomeerde monteurs is daarom essentieel.

Gaat er toch iets kapot? We staan voor je klaar om het euvel te verhelpen met originele onderdelen. Wil je liever een upgrade? Desgewenst werken we – waar mogelijk – met kwalitatief superieure onderdelen. Reparatie en onderhoud waar jij blij van wordt, dat is het uitgangspunt.

Lees meer

Niet alleen particulieren, maar ook collega-fietsenwinkels, professionele sporters en zelfs fabrikanten vertrouwen hun fietsen aan ons toe voor regulier én specialistisch onderhoud. Hier zijn we trots op. Wat dat betreft hebben we dus een naam hoog te houden. Garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden is standaard. We gaan echter een stapje verder. Door een indicatie te maken vóór we gaan sleutelen, zorgen we dat je voor zo min mogelijk verrassingen komt te staan. Dat geldt zowel voor de kosten als voor de (wederzijdse) verwachtingen.

Reparatie

Haal- en brengservice, drie maanden garantie en geen verrassingen.

Onderhoudsbeurt

Preventief onderhoud voor elk type fiets voor een vast bedrag per beurt.

Voorvorkservice

Specialistisch onderhoud en reparatie van veerinrichtingen van mountainbikes.