Mobiliteit met een hoofdletter M

Een ervaren merk met beproefde modellen

Victoria is een historisch merk met een rijke geschiedenis. Al sinds 1886 probeert Victoria de mobiliteit van mensen te vergroten door fietsen, motorfietsen, bromfietsen en inbouwmotoren te vervaardigen. Met meer dan 130 jaar ervaring met (gemotoriseerde) tweewielers laat het zich dus raden dat Victoria een gevestigde speler is binnen het e-bike-segment. In het Duitse Hoya worden sinds jaar en dag kwaliteitsfietsen vervaardigd met het bekende Duitse oog voor detail en degelijkheid.

Functie boven vorm, en met een goede reden

Je herkent een Victoria uit duizenden. Toegegeven, ze zien er op het eerste oog misschien ietwat eigenaardig uit, maar als je opstapt snap je waarom. Weinig e-bikes fietsen zo comfortabel als een Victoria. Stevig, robuust, maar toch voelt het zo licht als een veertje aan. Het is in die zin een beetje te vergelijken met het automerk Citroën van voorbije dagen. Minus de (destijds) twijfelachtige betrouwbaarheid dan, want we zien een Victoria niet vaak terug in de werkplaats voor iets anders dan regulier onderhoud.

Hier is over nagedacht!

De achilleshiel van een e-bike is regelmatig en gedegen onderhoud. Bij een Victoria is dat niet anders: een e-bike is een geavanceerd stuk techniek, waarbij elektrische en mechanische componenten continu invloed op elkaar uitoefenen. Net als bij een auto kun je zonder regelmatige inspecties en regulier onderhoud voor nare verrassingen komen te staan. In het uitzonderlijke geval dat er buiten de beurten om een Victoria de werkplaats in rolt, vinden we dat overigens geen ramp. Een Victoria is niet alleen op de weg een genot, maar ook in de werkplaats. Het zit fantastisch in elkaar, je kunt overal goed bij en er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief superieure componenten. Heerlijk! We verkopen ze dus niet alleen graag, maar werken er ook graag aan. Blijkbaar zijn die 130 jaar ervaring met tweewielers dus ergens goed voor geweest…

Het kan altijd beter, toch?

Dat lijkt het motto bij Victoria. Al generaties lang bewijst het merk met de goede bouwkwaliteit en de bewezen betrouwbaarheid van hun fietsen dat ze altijd ‘on top’ blijven. Ze lijken niet ingehaald te willen worden door de concurrentie. De drijfveer voor het continu doorontwikkelen van hun producten is onderdeel van de traditie. Dat merk je overigens meteen zodra je bij ons op een Victoria stapt voor een proefrit, dus waar wacht je nog op?

Wil je meer weten over Victoria, de modellen eens goed van dichtbij bekijken en ook even uitproberen? Kom gerust langs in de winkel, we zien je graag verschijnen!