Merk: Merida, Type: E-bike

Vanaf € 3.099,-

Een sportieve e-bike voor lange afstanden

De Merida E-Spresso Sport 600 is een e-bike uit het hogere segment. Merida is een fabrikant van sportieve fietsen. Het merk biedt betaalbare kwaliteit, maar desgewenst ook kwaliteit zonder compromis, maar dan wel met een iets steviger prijskaartje.

De Merida E-Spresso Sport 600 is net als de Merida E-Spresso Sport 510 een e-bike voor sportieve fietsers die graag lang op de fiets zitten, zonder er gebroken af te hoeven komen. De Merida E-Spresso Sport 600 is echter meer geschikt voor langere afstanden dan zijn kleine broertje, en voelt zich beter thuis in heuvelachtig en/of bergachtig landschap. Een derailleurversnelling gekoppeld aan een krachtige Shimano STePS E8000 aandrijving met een 500W accu zorgen dat je nooit op de pedalen hoeft te gaan staan om het tempo erin te houden. De Merida E-Spresso Sport 600 heeft daarnaast een iets rijker uitrustingsniveau en dus alles wat je van een e-bike in deze prijsklasse mag verwachten, zoals een in het frame geïntegreerde accu voor een perfecte gewichtsverdeling, een verende voorvork van Suntour en hydraulische schijfremmen van Shimano. En eerlijk is eerlijk, het is echt een plaatje om naar te kijken. Een zeer sportief ogend geheel in een mooie, subtiele kleurstelling.

Alle kenmerken op een rijtje:

Versnellingen: 10
Frame: E-Spresso Sport
Voorvork: Suntour NEX-E25 DS
Achterderailleur: Shimano Deore
Shifter: Shimano Deore
Remmen voor: Shimano M315
Remmen achter: Shimano M315
Crankstel: Shimano CRE80-B 38T
Ketting: KMC X10E
Naven: Deore HB-M615 / Deore FH-M615
Velgen: Merida 7 Comp CR
Casette: Shimano HG500 11-42T
Spaken: Black Stainless
Banden: Continental Ride Tour 42c
Stuur: Merida Expert
Stuurpen: Merida Expert
Balhoofdstel: Merida M2346
Zadelpen: Merida Expert
Zadel: Merida Comfort
Pedalen: XC Pro Alloy
Computer: Shimano Cyclo Display
Accu: Shimano E8010 500Wh
Motor: Shimano STePS E8000
Slot: Abus 5650 LH-3

Wil je meer weten over deze fiets, ‘m eens goed van dichtbij bekijken en ook even uitproberen? Kom gerust langs in de winkel, we zien je graag verschijnen!