Merk: Merida, Type: E-bike

Vanaf € 2.899,-

Een sportieve e-bike voor middellange en lange afstanden

De Merida E-Spresso Sport 510 is een e-bike uit het hogere segment. Merida is een fabrikant van sportieve fietsen. Het merk biedt betaalbare kwaliteit, maar desgewenst ook kwaliteit zonder compromis, maar dan wel met een iets steviger prijskaartje.

De Merida E-Spresso Sport 510 is een e-bike voor sportieve fietsers die graag lang, maar toch nog een beetje comfortabel op de fiets zitten. Toegegeven, het is geen goedkope fiets, maar wie goedkoop zoekt, kiest beter niet voor een e-bike. De Merida E-Spresso Sport 510 heeft een Bosch Performance Line aandrijving en is voorzien van een Bosch 500Wh accu. Een aandrijflijn die bestaat uit toponderdelen, niet alleen wat bouwkwaliteit en betrouwbaarheid betreft, maar ook als het op vermogen aankomt. De Merida E-Spresso Sport 510 heeft verder alles wat je van een e-bike in deze klasse mag verwachten; een verende voorvork van Suntour, hydraulische schijfremmen van shimano, een hoogstaand afwerkingniveau en een soepele, lichte, maar toch stabiele rijervaring.

Alle kenmerken op een rijtje:

Versnellingen: 10
Frame: E-Spresso Sport
Voorvork: Suntour NEX 50
Achterderailleur: Shimano Deore-10
Shifter: Shimano Deore rapidfire plus 10 I-Spec
Remmen voor: HD-M315 180
Remmen achter: 160
Crankstel: Metropolis AL-8/IS
Ketting: X10e
Naven: Deore HB-M615 / Deore FH-M615
Velgen: MERIDA comp D
Casette: CS-HG50 11-36
Spaken: stainless
Banden: Maxxis Detonator 32
Stuur: Alloy
Stuurpen: Merida verstelbaar
Balhoofdstel: VP
Zadelpen: XM Comp 31.6
Zadel: Merida Sport
Pedalen: VP-515A
Computer: Bosch Intuvia
Accu: Bosch PowerPack 500Wh
Motor: Bosch Performance Line
Slot: frame lock 5650 LH-3

Wil je meer weten over deze fiets, ‘m eens goed van dichtbij bekijken en ook even uitproberen? Kom gerust langs in de winkel, we zien je graag verschijnen!