Merk: Merida, Type: Mountainbike

Vanaf € 1.099,-

Voor de gevorderde mountainbiker met een bescheiden budget

De Merida Big Nine 600 is een mountainbike voor gevorderden uit het middenklassesegment. Merida is een fabrikant van sportieve fietsen voor recreanten en professionals. Merida biedt betaalbare kwaliteit, maar desgewenst ook kwaliteit zonder compromis met een iets steviger prijskaartje.

Cross je al wat langer door de bossen, maar wil je qua fiets een stapje omhoog, zonder dat je gelijk al je spaargeld erdoor moet jagen? Dan zou de Merida Big Nine 600 goed bij je kunnen passen. De 29 inch mountainbike is bepaald niet karig uitgerust, zeker voor de prijs. Een Manitou Machete voorvork met lock-out is net weer even een stapje hoger, net als de Shimano SLX 1×11 aandrijving. Dankzij de 11-50 cassette heb je met een 1×11 aandrijving genoeg mogelijkheden om het juiste verzet te vinden. Hydraulische Shimano schijfremmen geven je in elke situatie voldoende, goed te doseren remkracht. Kortom: luxe, lichte onderdelen en afwerking van een hoog niveau bieden nét dat beetje extra ten opzichte van de Merida Big Nine 500.

Alle kenmerken op een rijtje:

Versnellingen: 20
Voorvork: Manitou Machete Comp
Voorderailleur: Shimano SLX Shadow
achterderailleur: Shimano SLX
Shifter: Shimano Deore
Remmen: Shimano M315
Remmen voor: Shimano M315
Remmen achter: Shimano M315
Crankstel: Shimano SLX 30T
Bracket as: Shimano MT800 BSA
Ketting: KMC X11
Naven: FoBearing Cen 15 / Shimano M4050 Cen
Velgen: Big Nine Comp CC
Casette: Sunrace CSMX80 11-50T
Spaken: Black Stainless
Banden: Maxxis Ikon 29 2.2
Stuur: Merida Expert CC Flat
Stuurpen: Merida Expert 31.8
Balhoofdstel: Merida M2331
Zadelpen: Merida Comp 30.9
Zadel: Merida Sport
Gewicht (kg): 11,98

Wil je meer weten over deze fiets, ‘m eens goed van dichtbij bekijken en ook even uitproberen? Kom gerust langs in de winkel, we zien je graag verschijnen!