Merk: Merida, Type: Mountainbike

Vanaf € 799,-

De beste keuze voor elke beginner

De Merida Big Nine 300 is een instapmountainbike uit de middenklassesegment. Merida is een fabrikant van sportieve fietsen voor recreanten en professionals. Merida biedt betaalbare kwaliteit, maar desgewenst ook kwaliteit zonder compromis, met een iets groter prijskaartje.

Ben je benieuwd of mountainbiken wat voor je is, maar schrik je een beetje van de prijzen van een solide mountainbike met goede hardware? Dan is de Merida Big Nine 300 een goed begin, zonder dat je bang hoeft te zijn snel weer op een andere mountainbike te hoeven overstappen. Ook gevordere mountainbikers kunnen goed overweg met deze stevige standaardfiets. De 29 inch Merida Big Nine 300 heeft een Suntour voorvork. De lock-out in deze vork stelt je in staat om efficiënt te kunnen klimmen (zonder deinen). Hydraulische Shimano schijfremmen (in plaats van V-brakes) zorgen dat je in elke situatie voldoende, goed te doseren remkracht beschikt. Deze hardware maakt deze mountainbike misschien niet tot de allergoedkoopste, maar wel tot één van de meest solide instappers in de wereld van mountainbiking.

Alle kenmerken op een rijtje:

Versnellingen: 20
Voorvork: Suntour XCR Air
Voorderailleur: Shimano Deore
achterderailleur: Shimano XT
Shifter: Shimano Deore
Remmen: Shimano M315
Remmen voor: Shimano M315
Remmen achter: Shimano M315
Crankstel: FSA Alfa Drive 36-22T
Bracket as: FSA TH-7420ST
Ketting: KMC X10
Naven: Shimano Centerlock
Velgen: Merida Big Nine Comp CC
Casette: Shimano CS-HG50-10 11-36T
Spaken: Black Stainless
Banden: Maxxis Ikon 29 2.2
Stuur: Merida Expert CC
Stuurpen: Merida Comp 31.8
Balhoofdstel: Merida M2345
Zadelpen: Merida Comp 30.9
Zadel: Merida Sport
Gewicht (kg): 13,05

Wil je meer weten over deze fiets, ‘m eens goed van dichtbij bekijken en ook even uitproberen? Kom gerust langs in de winkel, we zien je graag verschijnen!