Niet ‘een’ fiets, maar jouw fiets.

Kwaliteit van Nederlandse bodem, helemaal naar jouw wens aan te passen.

Freebike is misschien een nieuwkomer in de fietsenwereld, maar kent het klappen van de zweep als geen ander. Het merk is ontstaan uit een samenwerking tussen zeer ervaren ondernemers en investeerders uit de fietsenbranche.

Samenstellen met een configurator
Het concept is simpel: je stelt zelf je e-bike geheel naar wens samen met behulp van een configurator in onze winkel, waarna jouw Freebike in de Nederlandse productiefaciliteit worden ontwikkeld en geassembleerd. Je kunt er dus zeker van zijn dat Freebikes worden samengesteld met goed geteste A-merkonderdelen. Daar komt bij dat de frames worden gemaakt van hoogwaardig materiaal, dus je Freebike kan tegen een stootje en geen gezwabber tijdens het rijden! Je hoeft overigens geen beslissingen te maken aan de hand van plaatjes alleen; in onze winkel kun je een Freebike van dichtbij bewonderen en even meenemen voor een proefrit. Zo weet je pas écht wat je koopt.

Tot 5 jaar garantie
Drie tot vijf werkdagen na je bestelling komt jouw gepersonaliseerde Freebike bij ons binnen. Wij verzorgen het afstellen en de nacontrole, en voor je het weet kun je de weg op met je Freebike. Het merk geeft 5 jaar garantie op het frame en standaard 4 jaar garantie op accu, motor en bewegende delen, voor zover deze niet aan normale slijtage onderhevig zijn. Dat houdt in dat je lang en zorgeloos geniet van je Freebike, zelfs als ‘ie over een poosje niet meer nieuw is. Let op: zorgvuldig en tijdig onderhoud is en blijft de achilleshiel van elke e-bike. Een lange garantietermijn is natuurlijk fantastisch, maar het voorkomt natuurlijk niets. Overmatige slijtage door verkeerd gebruik of gebrek aan onderhoud kan het verschil betekenen tussen een fiets voor even of een fiets voor het leven. Wij kunnen je adviseren over een onderhoudsinterval die zowel past bij het type fiets dat je koopt als de intensiteit waarmee je je fiets gebruikt.

Wil je meer weten over Freebike, de modellen eens goed van dichtbij bekijken en ook even uitproberen? Kom gerust langs in de winkel, we zien je graag verschijnen!