Merk: Freebike, Type: E-bike

Vanaf € 2.689,-

Een e-bike voor middellange en lange afstanden.

De Freebike Urban Soho is een e-bike uit het middensegment. Een Freebike kun je bij ons in de winkel helemaal naar eigen wens samenstellen.

De Freebike Urban Soho is een moderne e-bike. Niet alleen qua vormgeving, maar ook qua techniek. Een beresterke Bafang middenmotor zorgt voor maar liefst 80nm aan vermogen. Dat vergt dus slechts een lichte inspanning van degene die op de e-bike plaatsneemt en een hele stevige acceleratie. Geen zorgen, want een goede set Magura HS11 hydraulische velgremmen haalt waar nodig snel en gedoseerd de vaart er weer uit. Je voelt je volledig in controle op de Freebike Urban SoHo.

De Freebike Urban Soho stel je in de configurator in onze winkel samen. Je kiest je favoriete kleur, de handvatten, het zadel, de snelbinders, de banden en een accu naar keuze. Wat echter standaard bij elke configuratie hoort, is dat de e-bike geleverd wordt met vier jaar garantie op accu en motor en vijf jaar op het frame. Daarnaast  is elke Freebike Urban Soho voorzien van een all-in verzekering met mobiliteitsgarantie van ENRA. Waar wacht je eigenlijk nog op?

Alle kenmerken op een rijtje:

Wielmaat: 28″
Accu: Samsung li-lon, standaard 36v- 15,6 ah, 562 Wh
Ondersteuning: 5 standen
Motor: Bafang Max Drive 250W, brushless incl. vrijloop + walk assist, tot 80 Nm
Versnelling: Shimano Nexus 8
Remmen voor: Magura HS11
Remmen achter: Magura HS11
Banden: Schwalbe anti-lek
Slot: Abus Proshield, ART gecertificeerd
Display: Digital LCD Bafang
Achterlicht: Spanninga Lineo geintregreerd in accu
Voorlicht: Spanninga Kendo
Zadel: Selle Royal Hertz City
Laadtijd: 4 tot 6 uur
Kettingbeschermer: Kettingkast, volledig gesloten (Hesling)
Vering: Voorvork en zadelpen
Fietsstandaard: City Style, 1 poot

Wil je meer weten over deze fiets, ‘m eens goed van dichtbij bekijken en ook even uitproberen? Kom gerust langs in de winkel, we zien je graag verschijnen!