Merk: Freebike, Type: E-bike

Vanaf € 1.699,-

Een e-bike (model transportfiets) voor korte en middellange afstanden.

De Freebike Transporter Bronx is een e-bike uit het middensegment. Een Freebike kun je bij ons in de winkel helemaal naar eigen wens samenstellen.

Het meest kenmerkende element van dit model is natuurlijk de voordrager. Er is echter meer interessants aan de voorzijde van de Freebike Transporter Bronx; deze e-bike beschikt namelijk over een voorwielmotor. Een transportfiets is geschikt voor een hele brede doelgroep. Zo is het een praktische mamafiets met veel ruimte voor boodschappen én een kinderzitje. Deze e-bike past echter evengoed in de rol van schoolfiets. Stevig, robuust, en het maakt niet uit hoeveel boeken er in je schooltas moeten; met hetzelfde gemak fiets je door weer en wind naar school en weer terug. Eigenlijk is de Freebike Transporter Bronx geschikt voor ieder trendgevoelig mens, mits je tegelijkertijd belang hecht aan functionaliteit. Dat stevige frame en die twee dragers smeken toch om volgepakt te worden?

De Freebike Transporter Bronx stel je in de configurator in onze winkel samen. Je kiest je favoriete kleur, de handvatten, het zadel, de snelbinders, de banden en een accu naar keuze. Wat echter standaard bij elke configuratie hoort, is dat de e-bike geleverd wordt met vier jaar garantie op accu en motor en vijf jaar op het frame. Daarnaast  is elke Freebike Transporter Bronx voorzien van een all-in verzekering met mobiliteitsgarantie van ENRA. Waar wacht je eigenlijk nog op?

Alle kenmerken op een rijtje:

Wielmaat: 28″
Accu: Samsung Li-lon, standaard 36v- 10,4 ah, 374 Wh
Ondersteuning: 9 standen
Motor: Shengyi 250W, brushless incl. vrijloop+walk assist, tot 40 Nm
Versnelling: Shimano Nexus 3
Remmen voor: V-brake
Remmen achter: Rollerbrake
Banden: CST
Slot: Abus Proshield
Display: Digitaal LCD
Verlichting: LED
Achterlicht: Spanninga Lineo geintegreerd in accu
Voorlicht: Spanninga Swingo
Zadel: Selle Royal Drifter
Bel: Geïntegreerd
Laadtijd: 4 tot 6 uur
Kettingbeschermer: Kettingkast, volledig gesloten (Hesling)
Fietsstandaard: Dubbelpoot

Wil je meer weten over deze fiets, ‘m eens goed van dichtbij bekijken en ook even uitproberen? Kom gerust langs in de winkel, we zien je graag verschijnen!