Merk: Freebike, Type: E-bike

Vanaf € 1.999,-

Een e-bike voor middellange en lange afstanden.

De Freebike Manhattan is een e-bike uit het middensegment. Een Freebike kun je bij ons in de winkel helemaal naar eigen wens samenstellen.

De Freebike Manhattan is een stoere e-bike, perfect voor gebruik in de stad. Een beresterke Bafang middenmotor zorgt voor 80nm aan vermogen. Een stevige acceleratie vergt dus alleen een lichte inspanning van de berijder. Ten opzichte van zijn grotere broertje, de Freebike Urban Soho, is de Manhattan eigenlijk meer de no-nonsense uitvoering. Iets minder rijk uitgerust, maar met dezelfde bouwkwaliteit en uiteraard ook geheel naar wens aan te passen.

De Freebike Manhattan stel je in de configurator in onze winkel samen. Je kiest je favoriete kleur, de handvatten, het zadel, de snelbinders, de banden en een accu naar keuze. Wat echter standaard bij elke configuratie hoort, is dat de e-bike geleverd wordt met vier jaar garantie op accu en motor en vijf jaar op het frame. Daarnaast  is elke Freebike Manhattan voorzien van een all-in verzekering met mobiliteitsgarantie van ENRA. Waar wacht je eigenlijk nog op?

Alle kenmerken op een rijtje:

Wielmaat: 28″
Accu: Samsung Li-lon, standaard 36v-13,0 ah, 468 Wh
Ondersteuning: 5 standen
Motor: Bafang Max Drive 250W middenmotor, brushless incl. vrijloop + walk assist, tot 80 Nm
Versnelling: Shimano Nexus 7
Remmen voor: Rollerbrake
Remmen achter: Rollerbrake
Banden: Schwalbe anti-lek
Slot: Abus Proshield, ART gecertificeerd
Display: Digital LCD Bafang
Achterlicht: Spanninga Lineo geintregreerd in accu
Voorlicht: Spanninga HL II Blazer
Zadel: Selle Royal Hertz City Gel
Laadtijd: 4 tot 6 uur
Kettingbeschermer: Kettingkast, volledig gesloten (Hesling)
Vering: Voorvork
Fietsstandaard: 1 poot

Wil je meer weten over deze fiets, ‘m eens goed van dichtbij bekijken en ook even uitproberen? Kom gerust langs in de winkel, we zien je graag verschijnen!