Verzeker je fiets

Het is de vloek van fietsbezittend Nederland; óf je fiets wordt een keer vernield, óf hij wordt gestolen. Het lijkt haast wel of iedereen ooit het slachtoffer is geweest (of zal worden) van het één of het ander. En het maakt niet uit of je fiets nu nieuw of oud is. Als ‘ie maar rijdt, lijkt het devies te zijn van fietsontvreemdend Nederland.

Nu willen we je gerust vijftien sloten verkopen, zodat je je fiets net zo goed kunt vastzetten als dat we in de afbeelding hierboven hebben gedaan. Goede sloten zijn absoluut een goede manier om gespuis af te schrikken; ze zoeken liever een andere fiets uit als ze meer dan één (goed) slot zien. Maar los van het uit elkaar moeten houden van vijftien sleutels ben je best wel even onder de pannen met het op slot zetten van je fiets, laat staan dat al die sleutels ook niet lekker in je broekzak passen. Daarom hebben we een beter idee! Bij elke nieuwe fiets bieden we de mogelijkheid om een fietsverzekering tegen diefstal en vernieling af te sluiten. Voorkomen doe je er helaas niets mee, maar genezen wél, en dat is uiteindelijk toch het belangrijkste…

Meer weten over de fietsverzekering? Neem gerust contact met ons op of kom even gezellig langs. Dan kun je gelijk zien wat voor moois we voor je hebben staan.