Even uitproberen! | Zo 25 nov | Sports Planet | Westervoort

Op zondag 25 november kun je van 12:00 tot 16:00 in Sports Planet (Emmerik 5) te Westervoort al onze e-bikes, stadsfietsen en toerfietsen uitproberen. Ook lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het komende modeljaar. We presenteren die dag nieuwe en bestaande modellen in samenwerking met Koga, VictoriaMeridaFreebike en Velo de Ville. Als klap op de vuurpijl verloten we een e-bike onder de bezoekers.

Slecht weer? Geen probleem!

We hebben gekozen voor een overdekte locatie, omdat je in dit seizoen nooit weet waar je aan toe bent qua weersomstandigheden. We rijden zelf niet graag in de regen, dus doen we dat een ander ook niet aan. In de gigantische sporthal van Sports Planet heb je meer dan voldoende ruimte om alle verschillende modellen uit te proberen. Zonder een nat pak, tenzij je in al je enthousiasme het naastgelegen zwembad over het hoofd ziet.

Een natje en een (gezond) droogje

Als je bij ons over de vloer komt, hoef je nooit op een houtje te bijten en dat geldt ook voor zondag 25 november. We bieden gratis koffie en thee aan, en Jumbo Mennings zorgt die dag voor gezonde snacks. De kantine van Sports Planet is die dag gewoon geopend, dus tussen al het uitproberen van nieuwe fietsen door kun je je energiehuishouding goed op peil houden.

Meedoen is leuk, maar winnen ook

Je hoeft niet persé met lege handen naar huis, want als je die dag een fiets bestelt, krijg je standaard 10% korting. Mocht je een gokje willen wagen, dan zou je die dag ook zomaar met een (bijna) gratis e-bike naar huis kunnen. Voor vijf euro koop je namelijk een lot, waarmee je kans maakt op een sportieve, lichte e-bike van LaPierre. Aan het eind van de dag maken we de winnaar bekend en weet jij of je de trotse eigenaar bent geworden van een nieuwe e-bike!

Zorg dat je erbij bent: 25 november van 12:00 tot 16:00 in Sports Planet (Emmerik 5) te Westervoort, we gaan er een fantastische dag van maken!